Individuele coaching

Individuele coaching is een een-op-een sessie met de coach en de paarden. We gaan in deze sessie in op jouw behoefte op een specifiek thema of jouw behoefte aan een persoonlijke ontwikkeling op een onderwerp. Verschillende onderwerpen zouden bijvoorbeeld op gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en profilering, communicatie, belemmerende overtuigingen, stress en timemanagement werk en privé of omgaan met machtsverhoudingen kunnen zijn. Tijdens een intakegesprek voorafgaand aan de eerste sessie bespreken we jouw hulpvraag en verwachtingen en vormen samen de toekomstgerichte concrete hulpvraag. Het intakegesprek duurt maximaal 30 minuten.

Tijdens of na deze intake maak jij kennis met het paard of de paarden. Een sessie bestaat vaak uit een werkvorm of een opdracht met of zonder paard.

Na ons intakegesprek en de kennismaking met de paarden beginnen we de coachsessie in op een van mijn coachlocaties. Deze sessie duurt ongeveer 90 minuten. Veelal werken we 2-3 sessie samen en bekijken we daarna samen welke behoefte er daarna bij jou is. Maar ook een enkele losse sessie is mogelijk wanneer jouw voorkeur daar naar uit gaat. 

De kosten voor een horse assisted coachsessie zijn als volgt opgebouwd:

  • Eenmalig intakegesprek van maximaal 30 minuten €25,-
  • Coachsessie van ongeveer anderhalf uur €120,-
  • Na 120 minuten zijn de additionele kosten €15,- per begonnen kwartier