Coachings- of leiderschapswandeling met paard

Je bent niet direct op zoek naar coaching. Maar je bent wel heel nieuwsgierig naar wat een paard jou mee kan geven. In de omgang met een paard gebeurt er al van alles. De manier waarop jij het paard benadert, de connectie die jullie samen maken, dit zegt iets over jou.

Het paard zal daar dan ook op reageren, en geeft jou iets terug. Het spiegelen met een paard, het is er altijd. De interactie met een paard is wat jou aantrekt in plaats van dat je zou willen leren paardrijden. Dat kan dus.

Floyd is een paard dat aan de hand, tijdens een wandeling, enorm geniet van de interactie met zijn begeleider. Hij laat je zien wie hij ziet in jou als zijn leider. Dat doet hij met humor en hier en daar een eigenwijze actie, maar altijd eerlijk en open. Als je hem goed observeert zie je dat hij ontzettend goed naar jou kijkt en inspeelt op jouw beslissingen en wensen.

Wanneer je hem in eerste instantie wat indrukwekkend vind voor een wandeling, hij zal al snel jouw hart veroveren en jou het vertrouwen geven hem dichtbij je te laten komen en zelfs hem te begeleiden.

Voorafgaand aan een wandeling zullen we een kort intakegesprek hebben om samen jouw wens vorm te geven, voor we op pad gaan. Een wandelsessie duurt ongeveer 60 minuten waarvan de we ongeveer 45 minuten onderweg zijn. De kosten voor deze bijzondere wandeling inclusief het intakegesprek zijn €60,-

Lijkt het jou mooi om met een paard aan de hand te gaan wandelen en te ervaren hoe dat voelt en wat dat met je doet, neem dan contact met mij op.